Booking

Getting here

Az emlékház bejárata a Debreceni Református Kollégium Dóczy Gimnáziumának jobb oldalánál található átjárón keresztül közelíthető meg. Részletek lejjebb, a bejárat elhelyezkedése fülben.
Address: H-4024 Debrecen, Kossuth u. 35.

Approach options:

Bejárat elhelyezkedése

Az emlékház bejárata a Debreceni Református Kollégium Dóczy Gimnáziumának jobb oldalánál található átjárón keresztül közelíthető meg. Ezen áthaladva kijutunk a gimnázium épületének hátához. Tovább haladva nagyjából 30 métert, majd balra fordulva találjuk a Szabó Magda Emlékházat.

By car

Legközelebbi felszíni parkolóhelyek a főtér irányából, az egyirányú Kossuth utcán, a gimnázium épülete előtt; továbbá a FÓRUM bevásárlóközpont irányából haladva a Burgundia utcán (7. szám) találhatóak. Parkolóház az emlékház közelében: a FÓRUM bevásárlóközpontban (Rákóczi utca).

By public transport

Villamossal:
A vasútállomástól induló 1-es és 2-es járat 3. megállója (Városháza megálló).

Trolival/autóbusszal:
3, 3A, 4 | 19, 25, 25Y, 41, 41Y, 45, 125 (Csokonai Színház megálló)
3, 3A | 14I, 15, 15Y, 90Y (Burgundia utca megálló)
14I, 15, 15Y (Klaipeda utca megálló)

By coach

Legközelebbi felszíni parkolóhelyek a FÓRUM irányából haladva a Burgundia utcán (7. szám) találhatóak.
Előzetes telefonos egyeztetés után az iskola udvarán is megoldható a parkolás. Megközelítés a Burgundia utca felől. (Kossuth és a Szent Anna utcák közötti szakaszon a Berettyóújfalu-Hajdúszoboszló-Bánk-Centrum tábla mögött közvetlenül található a nagykapu)

Visitors with special needs

Az emlékházban az akadálymentesítés biztosított. A mozgáskorlátozottak – szándékuk jelzését követően – az épületbe a bejáratnál kialakított lépcsőlift segítségével juthatnak be. Emlékház pénztár: 06 (52) 614 333.